zondag 2 juni 2013

Art Journey Challenge 34: Water

Vanmiddag heb ik een kaart gemaakt voor de Art Journey Challenge met als thema: Water.
In de Craft Stamper van mei 2013 had ik een leuke techniek gezien met Distress inkt en water (Distress to impress, blz. 62/63). Ik zie nu dat ik het toch niet goed heb gelezen, daarom was mijn resultaat ook zo anders (maar ik vind het toch wel leuk). Ik vind het leuk achtergrondjes te maken, maar weet dan vaak niet wat ik er dan mee moet doen. Deze keer heb ik besloten om een hart uit te knippen en te bestempelen. 
Stempels: Text, Grunge, Pages
Inkt: Distress inkt Picked raspberry, Wild honey, Peacock feathers
Overig: templates van Crafters Workshop (Circle explosion, Swirly Garden, Harlequin)

8 opmerkingen:

 1. Karin wat ben je snel! Een nog wel met een erg vrolijke kaart! mmoi gedaan in lekkere vrolijke kleuren.. daar kan een mens echt behoefte aan hebben.. Dankjewel voor het meedoen aan de Challenge..

  gr. Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke bijdrage, Karin, al is-ie dan anders uitgevallen dan je in gedachten had. En ik herken je "probleem", ik heb dat ook: mooie achtergrond, en nu? Maar het is echt mooi geworden. Bedankt voor je bijdrage.
  Groetjes, Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk resultaat! Mooie felle kleuren. Het hart past prima, het is een vrolijk kaartje geworden. Dank je wel om mee te doen met de uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, heel mooie stempelcombinatie ook. Echt een heel leuke kaart vind ik! Fijn dat je meedoet met de AJ challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi Karin, prachtige kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk vrolijke en mooie kaart! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke vrolijke kaart Karin,

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen